Chord Gitar Menungso Oratoto – Tekomlaku : Aku Sing Gemati Aku Sing Nresnani

Chord Gitar Menungso Oratoto – Tekomlaku : Aku Sing Gemati Aku Sing Nresnani

Lagu Menungso Oratoto merupakan lagu ciptaan grup musik Tekomlaku. Menungso Oratoto merupakan single ketiga dari Tekomlaku yang rilis pada bulan Mei 2020. Lagu ini diciptakan oleh Adryan Nur.

Cerito wingi.. tak tuliske dadi lagu.. mergo kahanane sing marai ngelu.. angin wengi.. sing nggregesi njero awak iki sing marai netes eluh ono pipi.. soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke pendak dino anane mung rame wae.. aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno Gusti tulung aku ikhlas ora popo.. aku sing gemati.. aku sing nresnani.. jare meh ngancani malah ngeliyo ati.. Pas wingi kowe.. mblenjani janji ra tak tangisi jo meneh tak gondeli tak nei ati.. ora ngerteni dasare kowe ra nduwe ati.. aku ning kene.. mbok sepelekke ra tau nggatekke aku sing medulekke kowe kuwi.. cen menungso oratoto.. Soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke pendak dino anane mung rame wae.. aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno Gusti tulung aku ikhlas ora popo.. aku sing gemati.. aku sing nresnani.. jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

Pas wingi kowe.. mblenjani janji ra tak tangisi jo meneh tak gondeli tak nei ati.. ora ngerteni dasare kowe ra nduwe ati.. Aku ning kene.. mbok sepelekke ra tau nggatekke aku sing medulekke kowe kuwi.. cen menungso oratoto.. kowe kuwi.. cen menungso oratoto.. kabeh iki.. mung marai crito loro.. Artikel ini merupakan bagian dari

KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *